Kliknutím na Přijmout cookies dáváte souhlas s uložením vybraných cookies (nutné, preferenční, výkonnostní, marketingové). Cookies používáme pro lepší fungování našeho webu, měření jeho výkonnosti a cílení a personalizaci reklam. To jaké cookies budou uloženy, můžete svobodně rozhodnout pod tlačítkem Upravit nastavení.
Prohlášení o cookies.
Ludmila Bendová:
Čínská dietetika v moderním světě
brožovaná | 112 stran | formát A4 | cena 269,- Kč | ISBN: 978-80-905746-5-6
Podle čínské medicíny jsou zdraví a dlouhověkost podmíněné nejen zděděnou konstitucí a vitalitou, ale také způsobem, jak o sebe a svou kondici pečujeme cvičením, myšlením i stravou.
V tradiční orientální dietetice se potraviny považují za zhmotnění energií země, nebe (vzduchu), počasí i způsobu pěstování. Jednotlivé složky potravy se v čínské dietetice dělí podle charakteristik jin, jang, pěti prvků chuti, tropizmu, ročních období a také kuchyňské úpravy.
Tato kniha:
Kde knihu zakoupit